• logo

  • Kontaktujte nás
    +421 918 716 858
    Po - Pia: 9:00 - 17:00
  • Môj profil
  • je prázdny
    za 0.00 €
-25%

Windows 10 Professional CD Key (Digital Download)

Windows 10 Professional CD Key (Digital Download)
S Windows 10 Pro máte skvelého obchodného partnera. Obsahuje všetky funkcie systému Windows 10 Home, plus dôležité obchodné funkcie pre šifrovanie, vzdialené prihlásenie, vytváranie virtuálnych strojov a ďalšie. Získate rýchle štarty, známu, ale rozšírenú ponuku štartu a skvelé nové spôsoby, ako veci robiť, vrátane inovatívnych funkcií, ako je úplne nový prehliadač určený pre online akcie a Cortana, osobný digitálny asistent.
Windows 10 kombinuje Windows, ktoré už poznáte, a pridáva vylepšenia, ktoré si obľúbite. Technológie ako InstantGo(1) vám umožňujú rýchlo naštartovať a pokračovať v práci. A Windows 10 má viac zabudovaných bezpečnostných funkcií než kedykoľvek predtým, aby vám pomohol chrániť sa pred škodlivým softvérom.
Viacúlohová práca ako majster s možnosťou prichytenia štyroch vecí na obrazovke naraz. Je obrazovka preplnená? Vytvorte si virtuálne pracovné plochy, aby ste mali viac miesta a pracovali len s položkami, ktoré chcete. Okrem toho sú všetky vaše oznámenia a kľúčové nastavenia zhromaždené na jednoducho dostupnej obrazovke.
Je to úplne nový prehliadač navrhnutý tak, aby web pracoval tak, ako vy. Píšte alebo píšte priamo na webových stránkach a zdieľajte svoje poznámky s inými. Budete mať radi čítací režim, ktorý odstraňuje rušenia. Je tu tiež vylepšená adresná lišta, ktorá vám pomôže rýchlejšie nájsť veci.
ID produktu
1000697
Bežná cena: 27.71 € s DPH, Ušetríte: 6.94 € s DPH (25%)
17.31 € bez DPH
20.77 €Cena s DPH

POPIS PRODUKTU

Tento produkt je nový, originálny aktivačný kľúč / sériové číslo pre Microsoft Windows 10 Professional Edition.

AK TO FUNGUJE

  1. Najprv zakúpte originálny aktivačný kľúč Windows 10 z našej webovej stránky.

  2. Po vašej platbe vám bude odoslaný digitálny aktivačný kľúč / sériové číslo. 

  3. Stiahnite si inštalačný program Windows 10 z oficiálnej webovej stránky Microsoftu kliknutím SEM.

  4. Postupujte podľa inštrukcií na webovej stránke Microsoftu na stiahnutie a inštaláciu Windows 10.

  5. Po inštalácii zadajte jedinečný aktivačný kód, ktorý ste u nás zakúpili.

  6. Aktivačný kľúč sa automaticky overí s Microsoftom a aktivácia je kompletná! Teraz vlastníte originálnu kópiu systému Windows 10.

ČO JE TOTO ZA PRODUKT? Jedná sa o nepoužitý, nový aktivačný kľúč pre Windows 10, ktorý môže byť použitý na legitímnu aktiváciu softvéru.

Skladom teraz s okamžitým doručením!

Tento produkt je viacjazyčný a bez obmedzení regiónu. To znamená, že kľúč bude fungovať po celom svete.

AKO FUNGUJE PROCES NÁKUPU? Najprv jednoducho zaplatte pomocou niektorého z našich jednoduchých spôsobov platby. Po zaplatení vám bude odoslaný váš jedinečný aktivačný kód.

WINDOWS 10 PROFESSIONAL požiadavky na HW

Minimálny voľný priestor na disku: 20000 GB, Minimálna pamäť RAM: 1024 GB, Minimálna rýchlosť procesora: 1 GHz. Predvolený prehliadač: Microsoft Edge, Typ média: USB flash disk.

 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies. Viac informácií nájdete tu.