• logo

  • Kontaktujte nás
    +421 918 716 858
    Po - Pia: 9:00 - 17:00
  • Môj profil
  • je prázdny
    za 0.00 €
-70%

Windows 11 Professional CD Key (Digital Download)

Windows 11 Professional CD Key (Digital Download)
Windows 11 Professional vám umožňuje pripájať sa novými spôsobmi. Integruje "Chat from Microsoft Teams" priamo do vášho pracovného prostredia, umožňujúc vám volať, chatovať, posielať textové správy alebo videohovory priamo z vášho pracovného priestoru. Táto plynulá integrácia s Outlookom a Kalendárom zabezpečuje, že pripojenie je len pár kliknutí ďaleko.

Posuňte svoje riadenie pracovného postupu dopredu pomocou Windows 11. Vaše nevyhnutné aplikácie, ako sú PowerPoint, Microsoft Edge a Microsoft Teams, harmonizujú s novými nástrojmi pre multitasking ako Snap layouts a Desktops, zvyšujúc produktivitu a použiteľnosť.

Windows 11 Pro vám tiež prináša personalizovaný zážitok používateľa prostredníctvom kurátorského obsahu cez widgety. Či už ide o vaše obľúbené fotky, svetové správy, zoznamy úloh alebo aktualizácie počasia - všetky informácie, ktoré sú pre vás dôležité, sú len o posunutie prsta ďaleko.

Aktualizovaný Microsoft Store vám prináša rýchlejší prístup k aplikáciám, ktoré potrebujete, a ku šou, ktoré máte radi. Okrem toho nový Microsoft Edge na Windows 11 sľubuje nadštandardný prehliadačský zážitok, uspokojenie vašich potrieb v práci, hrách, nakupovaní a streamovaní s bezprecedentnou rýchlosťou a bezpečnosťou.

Pre hráčov odomyká Windows 11 Pro ďalšiu úroveň herného zážitku. Hrajte najnovšie hry s grafickou kvalitou, ktorá sa vyrovná realite. Užívajte si slobodu hrania s periférnymi zariadeniami podľa vašej voľby a pre konzolových hráčov.

Navyše, Windows 11 Pro dáva prioritu vašej digitálnej bezpečnosti. Funkcie ako šifrovanie zariadenia BitLocker, šifrovanie zariadenia, Nájdi moje zariadenie, Ochrana firewallom a siete, Ochrana pred internetom, Rodičovská kontrola, Bezpečné spustenie
ID produktu
1000699
Bežná cena: 69.34 € s DPH, Ušetríte: 48.55 € s DPH (70%)
17.33 € bez DPH
20.79 €Cena s DPH

POPIS PRODUKTU

Tento produkt je nový, originálny aktivačný kľúč / sériové číslo pre Microsoft Windows 11 Professional Edition.

AKO TO FUNGUJE

Najprv si zakúpte originálny CD kľúč pre Windows 11 z našej webovej stránky.

1. Po vašej platbe Vám pošleme digitálny CD kľúč / sériové číslo.

2. Stiahnite si inštalačný program pre Windows 11 zo oficiálnej webovej stránky Microsoftu kliknutím SEM. Postupujte podľa pokynov na webovej stránke Microsoftu na stiahnutie a inštaláciu Windows 11.

3. Počas inštalácie zadajte unikátny aktivačný kód, ktorý ste u nás zakúpili.

4. CD kľúč sa automaticky overí v Microsofte a aktivácia je dokončená! Teraz máte originálnu kópiu Windows 11.

ČO JE TO ZA PRODUKT?
Jedná sa o nepoužitý, úplne nový CD kľúč pre Windows 11, ktorý môže byť použitý na legálnu aktiváciu softvéru.

Poznámka: Ak nemáte inštalačné DVD alebo USB kľúč, stiahnite si príslušný inštalačný súbor systému zo oficiálnej webovej stránky Microsoftu, SEM.

Tento produkt je viacjazyčný a funguje po celom svete.

Objevte inovatívny svet Windows 11 Professional s retail CD kľúčom dostupným na cjs-cdkeys.com. Tento kľúč odomkne balík funkcií a služieb navrhnutých na optimalizáciu obrazovky, zvýšenie produktivity a poskytnutie pohlcujúceho zážitku pre používateľa. Spojte ho s predplatným Microsoft 365 a odomknete neobmedzený svet produktivity.

 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies. Viac informácií nájdete tu.